tmp
Denim-Dinner-by-Vielgut
Denim-Dinner-by-Vielgut
Denim-Dinner-by-Vielgut

Denim Dinner by Vielgut

24 & 25 oktober 2012

woensdag 10 oktober 2012

Tijdens de Dutch Design Week is Eindhoven het centrum van de Design wereld. Vielgut doet mee aan de DDW en exposeert enkele bijzondere design items. Zoals de ‘Freakshow’ van G-Star en items uit de Jean Prouvé Raw collectie. Natuurlijk vergeten we ook een van de grootste design iconen niet: denim!

Daarom organiseren we op woensdag 24 en donderdag 25 oktober twee Denim Dinners in onze winkel. Tijdens het Denim Dinner kan jij samen met andere jeans en fashion liefhebbers aanschuiven in onze Vielgut winkel en genieten van een heerlijke maaltijd. Authentiek eten en drinken in een unieke omgeving.

Tijdens deze avond zal een denim expert inspirerende verhalen vertellen over de historie en de toekomst van denim. Het Denim Dinner, 3 gangen inclusief drankjes, begint om 19.00 uur en kost slechts € 49,95. En dit is inclusief een speciaal limited Vielgut Denim Dinner t-shirt! Aangezien we limited plaats hebben aan tafel, schrijf je nu in: eindhoven@vielgut.nl. Vermeld je voorkeursavond en het aantal personen.Tot dan! Het Vielgut team 

Reageer via Facebook