tmp
Dry-Denim-Day-bij-Vielgut
Dry-Denim-Day-bij-Vielgut
Dry-Denim-Day-bij-Vielgut

Dry Denim Day bij Vielgut

Zaterdag 30 november vanaf 12.00 uur

vrijdag 15 november 2013

Deze dag staat in het teken van dry (ongewassen) denims. Voor de liefhebbers de enige echte en authentieke jeans. Voor de ‘starters’ een goede kans om meer te weten te komen over dry denims. En we hebben dry's voor zowel mannen als vrouwen. We organiseren de Dry Denim Day met denim goeroe Long John, Wouter Munnichs.

What's in store for the day.
Natuurlijk veel dry denims: Lee, Nudie, Denham, K.O.I, Pike Brothers, Pace jeans en Ann Sheppard. We vertellen je graag meer over onze merken, hun historie en het specifieke karakter van de dry denims. En uiteraard hebben we deze dag te gekke aanbiedingen als je een jeans koopt. Mooie repair kits, Mr. Black Wash & Refresh en we verloten onder de kopers een paar mooie items uit onze collectie. Natuurlijk zorgen we voor muziek en een drankje. We beginnen om 12 uur. En als het gezellig is stoppen we niet om 5 uur.

Long John.
Long John neemt een deel van zijn Worn-Out Projects Expo mee naar Vielgut. Ook hebben we enkele exclusieve vintage producten in de winkel, zoals een bijzondere Pace Jeans, een Nudie Limited Edition en vintage jeans van Ann Sheppard. En trek deze dag je mooiste ingedragen ‘project’ aan, want Long John maakt foto’s en publiceert jouw ingedragen jeans op zijn wereldwijd gelezen blog.
 

Reageer via Facebook