tmp
Heb-je-passie-voor-denim-
Heb-je-passie-voor-denim-
Heb-je-passie-voor-denim-

Heb je passie voor denim en verkoop

dan heeft Vielgut een leuke job voor je.

zaterdag 3 november 2012

Vielgut.
Vielgut is een jong bedrijf. Maar we trekken al wel de aandacht. We verkopen dames & heren jeans en alles wat daar bij hoort. Mode met een missie. Mooie merken, rauw, authentiek en met zorg voor de wereld, dat is waar we voor staan.
Vielgut is gevestigd in het centrum van Eindhoven in de Hooghuisstraat, dé modestraat van Eindhoven. We onderscheiden ons niet alleen met onze bijzondere winkel en de merken die we voeren, maar zeker ook door ons serviceniveau. En onze ambitie om een van de beste jeanswinkels te worden. Naast onze winkel in Eindhoven hebben we ook een shop-in-shop op internet (www.winkelstraat.nl) en openen we dit jaar nog onze eigen internetshop (www.vielgut.nl). Natuurlijk vindt je ons ook op facebook en twitter.

De functie.
Op dit moment hebben we een leuk team, maar om te groeien zoeken we op korte termijn een nieuwe verkoopster / verkoper. Je werkt zelfstandig in de verkoop en weet dus als geen andere hoe je klanten moet ontvangen, adviseren en enthousiasmeren. Vanzelfsprekend verricht je ook alle bijkomende werkzaamheden. Je krijgt de ruimte om je ook op andere vlakken te ontplooien en mee te denken en werken aan het uitbouwen van ons concept, zowel in de winkel als daarbuiten. Je hebt al snel de capaciteiten en het lef om de winkel, ook voor een periode van een paar weken, zelfstandig te runnen. Je krijgt de ruimte voor initiatieven en denkt dus ook mee over ons assortiment en de inkoop.

Je profiel.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een relevante opleiding en werkervaring in de mode. Je hebt een goed gevoel voor trends en werkt klant- en resultaatgericht. Je bent ondernemend, creatief en initiatiefrijk. Je houdt van uitdagingen en wacht niet af tot het succes op je afkomt, maar gaat er zelf op af. Maar het belangrijkste vinden we dat je in ons team past en passie hebt voor denim en verkopen. En wil je doorgroeien dan bieden we je die kans op termijn, immers in Eindhoven stopt het wat ons betreft niet.

Het aanbod.
We bieden een uitdagende baan voor iemand die het leuk vindt om in een jong bedrijf met bijzondere merken te werken. En deel uit te maken van de verdere uitbouw van het concept Vielgut. De arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend en goede prestaties worden extra beloond. Het aantal uren is nog bespreekbaar en doorgroei behoort zeker tot de mogelijkheden.

De sollicitatie.
Brief met CV en foto naar info@vielgut.nl. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.
 

Reageer via Facebook