tmp
Noosa-accessoires-bij-Vie
Noosa-accessoires-bij-Vie
Noosa-accessoires-bij-Vie

Noosa accessoires bij Vielgut

Exclusief voor Eindhoven.

zondag 2 september 2012

Vanaf september 2012 is Vielgut in Eindhoven de exclusieve vertegenwoordiger van het sieradenmerk Noosa-Amsterdam (het origineel). Leren riemen en armbanden, gepersonaliseerd met authentieke chunks. Noosa-Amsterdam is een uniek concept van twee bevlogen reizigers, die werden geïnspireerd door de grote diversiteit aan culturen en symbolen die de wereld rijk is. Samen bedachten ze de bijzondere lijn zelf samen te stellen riemen, armbanden en chunks: Noosa. De naam Noosa komt van het gelijknamige plaatsje in Australië, waar de oprichtsters afzonderlijk van elkaar zijn geweest.
Het leer van de riemen, armbanden en slippers wordt natuurlijk gelooid in een Belgische looierij waar uitsluitend wordt gewerkt met plantaardige materialen, zoals het extract van Zuid-Amerikaans quebracho-hout, walnoot en mimosa. Alle riemen en armbanden zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. De chunks zijn waar mogelijk fairtrade vervaardigd, handgemaakt door toegewijde ambachtslieden en altijd met respect voor mens en natuur.
Alle chunks hebben een eigen herkomst en symboliek. Noosa chunks zijn als ‘souvenirs van jezelf’. Authentieke elementen die het gevoel geven dat je ze ergens vandaan hebt meegenomen, herinneringen aan verre reizen, bijzondere culturen en mensen die je hebt ontmoet. Op je leren riem of armband vertellen de chunks een persoonlijk verhaal, geen armband of riem is immers hetzelfde. Je start met het kiezen van een mooie leren riem (vanaf € 49,-) of armband (vanaf € 19,95), verkrijgbaar in meerdere modellen, maten en kleuren. Daarna maak je een keuze uit de originele chunks (vanaf € 7,95), het aantal varieert per model riem of armband. De chunks zijn eenvoudig te bevestigen en verwisselen, waardoor het maken van talloze combinaties mogelijk is. Je creëert dus je eigen stijl en accessoire. De herkomst en betekenis van iedere chunk is terug te vinden op met behulp van de chunkfinder.

Reageer via Facebook