tmp

The Heritage Post 16

164 pagina's voor mannen

dinsdag 19 januari 2016

Nummer zestien is binnen. En hij is er weer in twee talen. Het origineel, in Duits dus, of in het Engels. Bestel je via onze webshop, dan sturen we automatisch de Duitse editie op. Wil je liever de Engelse editie, stuur dan even nadat je besteld hebt een mail naar ons.
Ook deze keer staat THP weer boordevol zaken die mannen boeien. Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s” zoals Werner en Andi. Een mooi artikel over de MGA, een gave Britse klassieker voor mensen die van frisse lucht houden. Als het om lekker eten gaat is het onderwerp bacon en alles wat je daar mee kunt doen. Verder René Margritte, pijpen van Frank Axmacher, whisk(e)y, Stetson, Jaeger-LeCoultre, tatoeëren en nog veel meer. Eigenlijk teveel om te noemen, verdeeld over 164 pagina’s leesplezier in deze THP nummer 16.
Editie zestien is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop. En voor de verzamelaars hebben ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post (ook die voor vrouwen) op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Reageer via Facebook