tmp
The-Heritage-Post-Women
The-Heritage-Post-Women
The-Heritage-Post-Women

The Heritage Post Women

Editie 9

zaterdag 21 mei 2016

Na nummer 17 van The Heritage Post voor mannen en nummer 1 van The Interior Post ligt nu nummer 9 van The Heritage Post voor dames weer voor je klaar. Met op de cover Sou, ’n stoere krullenbol.
Zoals altijd staat The Heritage Post weer boordevol zaken die vrouwen gelukkig maken. Met in deze uitgave artikelen over echte 'Heritage Women' zoals Mandana & Valeria, een eeneiige tweeling en Sou, van de cover.
Verder onder andere de Italiaanse ‘moeder’ van alle scooters, Vespa. Vintage racefietsen van Molteni en tuinieren met het mooiste tuingereedschap van The Golden Rabbit. Natuurlijk ook lekkere recepten, carpaccio (met ‘ziegenkäse und kräutern’), steak (met ‘grünkohlsalat’) en ‘schokoladige bohnen-nuss-creme’. Ook mode, maar dan net iets eigenzinniger, zoals bijvoorbeeld Bellerose. En nog veel meer mode, interieur en lifestyle (160 pagina's).
Editie 9 is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop. En voor de verzamelaars hebben we ook nog een zeer beperkt aantal oudere edities van The Heritage Post (voor mannen, vrouwen en nummer 1 van The Interior Post). Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Reageer via Facebook