tmp
Unexpected-Interaction
Unexpected-Interaction
Unexpected-Interaction

Unexpected Interaction

Dutch Design Week

dinsdag 16 oktober 2012

Tijdens de komende Dutch Design Week (20 t/m 28 oktober) maakt Vielgut onderdeel uit van de DDW etalageroute en het DDW avondprogramma.
In het centrum van Eindhoven zijn onder het thema ‘Unexpected Interaction’ op zes pleinen installaties te zien van grote namen zoals Maarten Baas, La Bolleur, Lucas Maassen & Erwin Thomasse, Kiki & Joost, Martin Schuurmans en Nacho Carbonell. De pleinen zijn fysiek verbonden door een laserstraal.
Het volledige aanbod van ‘Unexpected Interaction’ omvat de pleinen in combinatie met culturele instellingen, winkels en horecagelegenheden in de binnenstad. Gevoed door een sterk bruisend (avond)programma. De deelnemende ondernemers en instellingen zijn te herkennen aan een in het oog springende markering. Het geheel is een sterke mix van design, technologie, muziek, fashion en food op niet alledaagse locaties.
En van dit alles maakt Vielgut onderdeel uit met de Freakshow expositie van G-Star en een kleine collectie meubelen van Prouvé Raw. En natuurlijk op woensdag 24 en donderdag 25 oktober het Denim Dinner.

Reageer via Facebook