tmp
Vette-actie-met-NOOSA
Vette-actie-met-NOOSA
Vette-actie-met-NOOSA

Vette actie met NOOSA

Gratis sjaal !

vrijdag 22 november 2013

Bij Vielgut zijn we niet zo van het stunten met prijzen, maar samen met NOOSA hebben we deze keer, zo voor de feestdagen, wel een vette actie voor onze Fans.

Gratis sjaal.

De meeste van onze Fans kennen NOOSA wel en hebben het merk ooit gezien in onze winkel. Maar er niet direct aan gedacht dat een armband, tas of riem van NOOSA een gaaf kado kan zijn. Dan is nu de kans om op een leuke manier kennis te maken met NOOSA. Want als je voor € 75 aan NOOSA accessoires koopt, krijg je er gratis een NOOSA sjaal van € 69 of € 79 bij. Een mooi kado dus, waar je iemand de komende feestdagen erg blij mee kunt maken. En met de gratis sjaal erbij dus dubbel blij.

NOOSA.

Nog steeds het sieradenmerk van de chunks, armbanden en riemen. Maar inmiddels ook veel meer, zoals tassen, keyrings, portefeuilles en slippers. Plus een verfijndere collectie, NOOSA Petite. Alles nog steeds van natuurlijk gelooid leer (in veel kleuren) en fairtrade gemaakte chunks. Alle chunks zijn geïnspireerd op bijzondere culturen en authentieke symbolen en hebben dus een eigen speciale betekenis. En door de chunks te combineren vertelt jouw NOOSA kado je eigen persoonlijke verhaal.

En nu dus met een gratis sjaal, alleen voor Vielgut Fans.Helaas is de voorraad beperkt en op is op. En om geen Fans te hoeven teleurstellen kunnen we maar één sjaal per klant kado geven, sorry.


 

Reageer via Facebook