Vielgut Fans

Spaar 5% over je aankopen !

Of je nu veel of weinig koopt bij Vielgut, als je Vielgut Fan wordt kun je altijd rekenen op voordeel.Het laatste nieuws als eerste.

Je krijgt je als eerste het laatste nieuws. Dus de start van de Sale weet je vaak een paar dagen eerder, zodat de kans op een mooi item voor een speciale prijs voor onze Fans net iets groter is. En ook over nieuwe merken of leuke events krijg je als eerste bericht.5% spaartegoed.

En daarbij spaar je op iedere aankoop 5% van het bestede bedrag. We maken één uitzondering en dat zijn items waar al een korting op zit, bijvoorbeeld in de sale.
Na afloop van het jaar krijg je een Vielgut waardecheque waarmee je het totale spaartegoed kunt besteden in onze winkel of in de webshop. De waardecheque blijft tot het einde van het jaar geldig.
We sturen je een waardecheque als het gespaarde bedrag € 2,50 of hoger is. Blijf je onder dit bedrag, dan bewaren we je saldo en telt het dus een jaar later alsnog mee. Je gespaarde tegoed vervalt dus niet!
Als je komt shoppen en je wilt je waardecheque verzilveren, neem deze dan wel mee naar de winkel. We moeten immers de barcode scannen.
Heb je vragen over je spaartegoed, mail dan naar info@vielgut.nl.