• Gratis verzending vanaf €50
  • Beoordeeld met een 9.5
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Zoeken

Eerlijke kleding die beter zit

We proberen ons te onderscheiden met authentieke merken die met ‘zorg voor de wereld’ gemaakt worden. Oftewel merken die fatsoenlijke lokale arbeidsomstandigheden en fabricage garanderen. En we streven naar een zo hoog mogelijk percentage van ecologische, eerlijke en gerecyclede materialen. Een 100% sustainability garantie kunnen we niet geven, maar we doen wel ons uiterste best.

‘Maybe we’ll change the world some day, but let’s start with your wardrobe. We sell fashion with a conscience.
Clothes and shoes that care about the environment and about the people that produce them. They look better, they feel better.’

Wij voeren merken die net als wij geloven dat iets pas echt lekker zit als het goed gemaakt is. Authentieke merken, met oog voor detail en voor de wereld om ons heen. En die werken niet zomaar met iedereen, daar zijn we best trots op.

Bekijk alle merken

NUDIE JEANS REPAIR PARTNER

Sinds 2021 is Vielgut officieel Nudie Repair Partner. In onze eigen Repair-corner hebben we een mooie industriële naaimachine staan om je Nudie jeans te repareren. We kunnen bijna alles. Om je Nudie jeans te laten repareren moet je hem wel eerst wassen. Daarna kom je langs om hem af te geven of stuur je hem op. Na enige tijd krijg je hem gerepareerd weer terug. Gratis. Zo krijgt je favoriete Nudie een tweede, of derde, leven.
‘Wear them’, ‘tear them’, ‘repair them’ and ‘wear them again’.
Veel duurzamer kan het niet worden.

Nudie Jeans Repair Partner

Persoonlijk advies & private shopping

Bij Vielgut vinden we aandacht voor elkaar belangrijk. En een eerlijk advies. Soms is het dan fijn om de tijd aan jezelf te hebben om in alle rust wat leuks uit te zoeken. En dat werkt het best als je de winkel voor je alleen of samen met een paar vrienden of vriendinnen hebt. Dat kan bij Vielgut iedere dinsdagavond. Klik op ‘maak een afspraak’ en laat ons weten dat je zin hebt in een paar uurtjes voor jezelf bij Vielgut. We zorgen voor een drankje en hebben dan alle tijd voor je.

Maak een afspraak
Winkelinfomatie
Volg ons!
  • ideal
  • Mastercard
  • PayPal
  • Visa

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.