tmp
Danner-boots-since-1932
Danner-boots-since-1932
Danner-boots-since-1932

Danner boots since 1932

nu bij Vielgut

zaterdag 24 november 2018

Danner, sinds 1932 een van de meest authentieke Amerikaanse schoenenmerken. En nog steeds komen alle Danner’s uit Portland, Oregon, handgemaakt!
En vanaf begin december 2018 ook bij Vielgut. Voor onze dames beginnen we met de Mountain Light in de kleur Cascade. Voor de mannen ook de Mountain Light in de kleuren Brown en Cascade Clovis. De Mountain Light is echt een fantastische leren boot met details die je eigenlijk moet ervaren. Denk aan full-grain leder, Vibram Kletterlift zolen en Gore-tex voering. Niet kapot te krijgen en als je er aan toe bent, super vette boots om onder je jeans of zelfs een rok te dragen. Moet je wel een beetje lef hebben.
Okay, het zijn geen koopjes, maar wel tijdloos en een hele mooie kwaliteit. En zijn ze na veel kilometers toe aan een make-over, dan stuur je ze gewoon naar Portland. De Danner ‘Recrafting’ departement maak ze dan in 7 tot 8 weken weer als ‘nieuw’.
Danner heeft slechts een nadeel, we krijgen er de eerste keer niet veel. In totaal zo’n 15 tot 20 paar. Dus ben er op tijd bij. O ja, en je kunt ze al bestellen, dan komen ze een weekje later bij je binnen.

Reageer via Facebook