tmp
JW-Roy-Kouwe-Kermis
JW-Roy-Kouwe-Kermis
JW-Roy-Kouwe-Kermis

JW Roy Kouwe Kermis

Release 21 januari 2022

woensdag 1 december 2021

Vrijdag 21 januarin is het nieuwe albumboek Kouwe Kermis van JWRoy uitgebracht. Natuurlijk verkijgbaar bij Vielgut, als fan van Jan Willem. En ook in de webshop van Vielgut. We hebben zelfs nog een paar door JW gesigneerde exemplaren.
De leegte die afgelopen jaar voelbaar werd, herinnerde JW Roy aan de ruimte en rust uit zijn jeugd. Het wakkerde de gedachte aan dat hij een wat leger leven eigenlijk heel fijn vindt. JW besloot het idee te onderzoeken en dit al schrijvende vast te leggen. Het resultaat is een CD met acht persoonlijke en vooral ook herkenbare liedjes, gebundeld in een boek waarin JW de verhalen achter de nummers blootgeeft. Met veel foto’s uit de regio en persoonlijke geschiedenissen. Wim Daniëls schreef een persoonlijk voorwoord.JW vertelt: “Begin 2020 zeilde Corona het land binnen. Al mijn optredens werden stopgezet. Het leven viel stil. Eerst kreeg ik het benauwd, maar daarna kwam de rust. Ik zat in het voortuintje van mijn huis en keek naar de vliegtuigstreeploze lucht. Ik keek naar mijn leven en terug naar vroeger. Deze leegte herinnerde me aan de ruimte en rust uit mijn jeugd. Ik verlangde naar meer van minder. Met als creative resultaat een dit boek en een CD met 9 mooie songs.
De muziek is opgenomen in de ‘Jachtkamer’ van de Beerze Brouwerij in Vessem.

Reageer via Facebook