tmp
Nr-26-van-THP
Nr-26-van-THP
Nr-26-van-THP

Nr 26 van THP

Hij is er

dinsdag 10 juli 2018

Nummer zesentwintig is binnen en met 198 pagina’s is hij vanaf nu aanmerkelijk dikker! Nog steeds in twee talen. Het origineel, in Duits dus, of in het Engels. Bestel je via onze webshop, dan sturen we automatisch de Engelse editie op. Wil je liever de Duitse editie, stuur dan nadat je besteld hebt een mail naar ons.
The Heritage Post staat weer boordevol zaken die mannen boeien. Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s” zoals Daniel, Danny, Ramon en Gerd (uit 1945!). Een mooi artikel over uurwerken van A. Lange & Söhne. Ontwerpen van Maarten Baas. Street Art van Nychos, Martin Bender, Dzia Swirl en meer. Ook twee- en vierwielers ontbreken niet, deze keer bijvoorbeeld het ombouwen van standaard motoren naar prachtige ‘naked’ bikes. En natuurlijk muziek, eten, drinken en reizen. Teveel om te noemen, verdeeld over 198 pagina’s leesplezier inmiddels in deze THP nummer 26.
Editie zesentwintig is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop. En voor de verzamelaars hebben we ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Reageer via Facebook