tmp
The-Heritage-Post-25
The-Heritage-Post-25
The-Heritage-Post-25

The Heritage Post 25

Vanaf nu 198 pag dik!

maandag 23 april 2018

Nummer vijfentwintig alweer, en met 198 pagina’s is hij vanaf nu aanmerkelijk dikker! Nog steeds in twee talen. Het origineel, in Duits dus, of in het Engels. Bestel je via onze webshop, dan sturen we automatisch de Engelse editie op. Wil je liever de Duitse editie, stuur dan nadat je besteld hebt een mail naar ons.
The Heritage Post staat weer boordevol zaken die mannen boeien, deze keer met veel aandacht voor fietsen en pakken. Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s” zoals Philipp, Virgile, Christoph en Theodoros. Een mooi artikel over allround kunstenaar en muzikant Nick Cave. Kunstenaars Daniel Agdag en Paul Heijnen. Ook twee- en vierwielers ontbreken niet, deze keer bijvoorbeeld de Morgan, een Engelse klassieker met een prachtige 8 cilinder ‘under the hood’. En natuurlijk muziek, eten, drinken en reizen. Teveel om te noemen, verdeeld over 198 pagina’s leesplezier inmiddels in deze THP nummer 25.
Editie vijfentwintig is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop. En voor de verzamelaars hebben we ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Reageer via Facebook