tmp

The Heritage Post 33

Binnen bij Vielgut

donderdag 5 maart 2020

Nummer 33 is binnen, 196 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, mooi en interessant vinden! Nog steeds in twee talen. Het origineel, in Duits dus, of in het Engels. Bestel je via onze webshop, dan sturen we automatisch de Engelse editie op. Wil je liever de Duitse editie, stuur dan nadat je besteld hebt een mail naar ons.
Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s”, deze keer onder andere Nishiura, Wouter (uit Eindhoven), Patrick en Yoshi. Een mooi artikel over Grand Seiko horloges en Japanse vintage motoren. Verder Anime films uit Japan en Japanse eten- en drinkwaren die niet mogen ontbreken in de voorraadkast. En natuurlijk muziek, interieur, eten, drinken en reizen. Teveel om te noemen, verdeeld over 196 pagina’s leesplezier in deze THP nummer 33.
Editie 31 is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop. En voor de verzamelaars hebben we ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Reageer via Facebook