tmp

Vielgut Friday

we'll be donating 20%

maandag 25 november 2019

Sinds we zijn gestart met Vielgut, hebben we onze fans altijd verteld dat we niet in Black Friday geloven. Wat we belangrijk vinden is om elke dag van het jaar goede service te bieden en een mooie collectie eerlijke merken in de winkel. We geloven niet in ‘meer voor minder’. We geloven in duurzaamheid en kwaliteit van leven, ook voor de mensen die onze mooie kleding maken.
Fair trade en ‘zorg voor de wereld’ dus.
Vandaar dat Black Friday, overgewaaid uit de VS, een van die dagen was dat we ons een beetje verdrietig voelde. Tegelijkertijd merkten we dat sommige van onze merken en collega's hier hetzelfde over denken. En ook veel van onze fans geloven niet in snelle mode en korting.
Dus besloten we vorig jaar om Black Friday in Vielgut Friday te veranderen. We willen deze dag meer betekenis geven. In plaats van korting, schenkt Vielgut 20% van onze Vielgut Friday omzet aan lokale goede doelen. En wat dit goede doel zou kunnen zijn, is aan jou. We horen graag wat jij denkt dat een zinvolle lokale organisatie voor Vielgut is om onze 20% aan te doneren.
En natuurlijk ben je van harte welkom op vrijdag 29 november. Voor een praatje, voor een kopje koffie en zelfs om iets leuks te kopen. Want op Vielgut Friday is jouw aankoop ook 20% waard voor een betere en mooiere wereld

Geniet van je Vielgut Friday !

Nomineer je favoriete lokale liefdadigheidsorganisatie op Vielgut Facebook of Vielgut Instagram. Volg ons en vraag zoveel mogelijk mensen om op je persoonlijke favoriet te stemmen.

Reageer via Facebook