Vielgut Fans

Spaar 5% over je aankopen !

Of je nu veel of weinig koopt bij Vielgut, als je Vielgut Fan wordt kun je altijd rekenen op voordeel.Het laatste nieuws als eerste.

Je krijgt je als eerste het laatste nieuws. Dus de start van de Sale weet je vaak een paar dagen eerder, zodat de kans op een mooi item voor een speciale prijs voor onze Fans net iets groter is. En ook over nieuwe merken of leuke events krijg je als eerste bericht.

5% spaartegoed.

En daarbij spaar je op iedere aankoop 5% van het bestede bedrag.
Na afloop van het jaar krijg je een Vielgut waardecheque waarmee je het totale spaartegoed kunt besteden in onze winkel of in de webshop. De waardecheque blijft tot het einde van het jaar geldig.
We sturen je een waardecheque als het gespaarde bedrag € 5,00 of hoger is. Blijf je onder dit bedrag, dan bewaren we je saldo en telt het dus een jaar later alsnog mee. Je gespaarde tegoed vervalt dus niet!
Helaas spaar je (nog) niet op de meubels en design-items van Piet Hein Eek én items waar al een korting op zit, bijvoorbeeld in de sale. Blijft er nog genoeg over om flink te sparen!
Heb je vragen over je spaartegoed, mail dan naar info@vielgut.nl.


Voorwaarden Vielgut waardecheque.
Een keer per jaar, meestal in maart of april, sturen wij de waardecheque naar onze Fans. Deze waardecheque is geldig tot het einde van het jaar, 31 december dus, waarin je hem ontvangt.
Helaas kunnen we de waardecheque niet inwisselen voor contant geld. En we kunnen ook geen geld teruggeven bij inwisseling van je waardecheque. Met terugwerkende kracht verrekenen van een waardecheque behoort ook niet tot de mogelijkheden.