Ann Sheppard

Ann Sheppard is een jong en klein damesmerk met authentieke jeans en tops. Het merk Ann Sheppard wordt opgedragen aan alle min of meer vergeten vrouwelijke helden en avonturiers uit het begin van de 20s-te eeuw. Onafhankelijke en zelfverzekerde vrouwen voor wie vrijheid van groot belang was. Het waren geen rebellen, maar vrouwen die hielden van wat ze deden. Amelia Earhart, Gertrude Ederle en Jacqueline Cochran zijn een paar van deze eigenzinnige vrouwen. Maar niet te vergeten natuurlijk de ontelbare vrouwen die gedurende de wederopbouw hard werkte in fabrieken, de backbone van de industriële en technologische revolutie in de 30-er en 40-er jaren van vorige eeuw.
Sinds die tijd is er veel veranderd, zoals ook de stijl van kleding. Maar het merk Ann Sheppard grijpt terug naar de stijl uit de jaren 30, 40 en 50 van de vorige eeuw. Heruitgevonden, maar gemaakt met dezelfde kwaliteit als uit die tijd en op dezelfde vintage wijze. De beste stoffen en sterk doorgevoerde detaillering zijn de basis van deze mooie collectie. En Vielgut is de eerste in Nederland, dus exclusiviteit gewaarborgd.
Vielgut start met drie mooie items.
De Abigail, een echte vintage jeans van selvage doek met een hoge ‘waist’ en uitlopende pijpen. Rits aan de zijkant. 1940’s work-wear op z’n best.
De Polly is de klassieke westernstijl regular-fit jeans van 100% Italiaans denim.
Het Texas shirt is geïnspireerd op het authentieke 1950’s work-wear shirt. Getailleerd en gemaakt van fijne Chambray stof. 

Bekijk de collectie in de Vielgut webshop

Ann Sheppard Ann Sheppard Ann Sheppard Ann Sheppard Ann Sheppard Ann Sheppard Ann Sheppard