Frank and Lucie

Frank is van oorsprong bril-designer. Voor heel wat firma’s bedacht hij allerlei topmodellen. Samen met zijn partner Lucie zag hij dat er iets aan het aanbod leesbrillen ontbrak. Daarom ontwikkelde ze hun eigen collectie. Mooie designs en frisse kleuren. En de beste kwaliteit. De brillen worden gemaakt van acetaat, een kwalitatief hoogwaardige kunststof gebaseerd op planten (katoen en houtpulp). Acetaat is sterk, licht en gemaakt uit hernieuwbare bronnen. Frank and Lucie werken alleen met hoogwaardig blauw-filter glazen. Deze glazen zorgen ervoor dat het blauwe licht van beeldschermen gefilterd wordt. Op die manier hebben je ogen meer rust.
Frank and Lucie hebben vier unisex modellen: ‘Eyecon’, ‘Eyeball’, ‘Eyequarium’ en ‘Eyebrow’. Maar natuurlijk maak je altijd zelf uit welke bril je wil dragen. De ‘Eyeglobe’ is vrouwelijker.
Frank and Lucie leesbrillen zijn verkrijgbaar in 5 sterktes: +1.0, +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0. En worden ter bescherming geleverd met zachte pouches in een leuk design.
 

Frank and Lucie