Rains

Rains is ontstaan vanuit het idee om een moderne en betaalbare versie van de klassieke regenjas te maken. Een contemporary interpretatie dus. RAINS is een eenvoudig en goed doordacht concept met een heldere naam, RAINS. Duidelijk waar dit voor bedoeld is.
De visie van Rains is om regenkleding te maken voor mensen over de hele wereld, dwars door alle lifestyle concepten heen. Een innovatieve interpretatie van wat een regenjas kan zijn. En betaalbaar (vanaf € 79,95). Met het streven om een positieve associatie met regen op te roepen.
In de zomer van 2012 werd de eerste jas gepresenteerd. Inmiddels is de collectie uitgebouwd en omvat meerdere modellen jacks en jassen, voor vrouwen en mannen. En accessoires zoals tassen en sleeves voor de iPad. Waterbestendige kwaliteitsproducten, die geweldig zitten en aanvoelen. De buitenzijde heeft een silk-touch feel en de jassen zijn nagenoeg kreukvrij. Perfect afgewerkt met leuke details. Dus compleet anders dan waar een regenjas vroeger voor stond.
Het verhaal van het Deense merk Rains is nog kort in de tijd, maar heeft alles in zich om een moderne klassieker te worden.

Bekijk de collectie in de Vielgut webshop

Rains Rains Rains Rains Rains Rains Rains