• Gratis verzending vanaf €50
  • Beoordeeld met een 9.5
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Zoeken

Nudie Jeans Jeff Olsson collectie

NU EXCLUSIEF BIJ VIELGUT

Nudie Jeans X Jeff Olsson

De samenwerking tussen Nudie Jeans en de Zweedse kunstenaar Jeff Olsson is meer dan het mixen van kunst en mode. Zowel Jeff Olsson als Nudie Jeans komen uit Zweden, het land van de lange, donkere winters en mystieke verhalen. En waar minimalistisch design kan bestaan naast de zwaarte van legendes. Deze gedeelde achtergrond zorg ervoor dat de kunst van Jeff Olsson geen toevoeging is, maar eerder een reflectie van de Nudie Jeans ziel.

Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij slechts drie winkels in de Benelux. En natuurlijk ook bij Vielgut.
De collectie wordt op 15 mei gelanceerd en bestaat uit 2 jeans, een Rad Rafus en een Gritty Jackson, 3 tees met korte mouwen, 1 tee met lange mouwen en een shirt met korte mouwen. En op = op.

Jeff Olsson is geboren in 1981 en werkt en woont in Gothenburg. Hij staat bekend om zijn karakteristieke donkere verbeelding en beeldtaal. Soms gebaseerd op fabels en mythen, maar even zo vaak geïnspireerd op desolate landschappen. Een ontmoeting van humor, existentialisme en zwaarte. Olsson werkt vaak met houtskool en voegt daar af en toe een kleur aan toe. Een herkenbare stijl die je terug ziet in de Jeff Olsson x Nudie jeans collectie.

Winkelinfomatie
Volg ons!
  • ideal
  • Mastercard
  • PayPal
  • Visa

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.