• Gratis verzending vanaf €50
  • Beoordeeld met een 9.5
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal:

Zoeken

it's always a day to vielgut

'change your clothes'

Onze missie

‘Misschien veranderen we de wereld niet,
maar wij kunnen in ieder geval proberen 
iets aan je kledingkast te doen.
Wij verkopen kleding die zich iets van het milieu aantrekt.
En van de mensen die het maken.
Eerlijke kleding dus. Die zit beter en dat voelt beter.’

We proberen ons te onderscheiden met ‘rauwe’ en ‘authentieke’ merken. En met ‘zorg voor de wereld’. Oftewel merken die fatsoenlijke lokale arbeidsomstandigheden en fabricage garanderen. En we streven naar een zo hoog mogelijk percentage van ecologische, eerlijke en gerecyclede materialen. Een 100% sustainability garantie kunnen we niet geven, maar we doen wel ons uiterste best.

‘Maybe we’ll change the world some day,
but let’s start with your wardrobe.
We sell fashion with a conscience.
Clothes and shoes that care about the environment
and about the people that produce them.
They look better, they feel better.’

We onderscheiden ons met duurzame en authentieke merken

Wij voeren merken die net als wij geloven dat iets pas echt lekker zit als het goed gemaakt is. Authentieke merken, met historie en met oog voor detail en mooie materialen. En merken die zich bewust zijn van de impact op de wereld om ons heen.
Dit zijn merken die niet zomaar met iedereen werken, daar zijn we best trots op.

Bekijk merken

Vielgut fans sparen 5% over hun aankopen

Of je nu veel of weinig koopt bij Vielgut, als je Vielgut Fan wordt, kun je altijd rekenen op voordeel.
Je krijgt bijvoorbeeld als eerste het laatste nieuws. Dus de start van de Sale weet je vaak een paar dagen eerder, zodat de kans op een mooi item voor een speciale prijs voor onze Fans net iets groter is. En ook over nieuwe merken of leuke events krijg je als eerste bericht.
En daarbij spaar je op een aankoop 5% van het bestede bedrag. 
Na afloop van het jaar (meestal in maart) ontvang je een Vielgut waardecheque waarmee je het totale spaartegoed kunt besteden in onze winkel of in de webshop. De waardecheque blijft tot het einde van het jaar geldig.
We sturen je een waardecheque als het gespaarde bedrag € 5,00 of hoger is. Blijf je onder dit bedrag, dan bewaren we je saldo en telt het dus een jaar later alsnog mee. Je gespaarde tegoed vervalt dus niet. Helaas spaar je (nog) niet op de meubels en design-items van Piet Hein Eek én items waar al een korting op zit, bijvoorbeeld in de sale. Blijft er nog genoeg over om flink te sparen! 
Heb je vragen over je spaartegoed, neem dan even contact met ons op.

Retourneren of ruilen

Retourneren of ruilen is, met de aankoopbon, mogelijk binnen veertien (14) dagen na aankoop als het kledingstuk niet gedragen of gebruikt is. We geven geld terug of een tegoedbon. Als je een afgeprijsd artikel terugbrengt, kunnen we helaas geen geld teruggeven en krijg je een tegoedbon. Het artikel dat je retourneert of ruilt moet in goed staat zijn, dus:
– Niet gedragen (passen mag natuurlijk wel) of gewassen.
– Indien van toepassing in de originele verpakking.
– In de oorspronkelijke staat inclusief alle labels.
– Ondermode kan helaas niet geretourneerd worden.

Garantie en service

Je mag ervan uitgaan dat we kwaliteit leveren, daar staan ook onze merken om bekend. Mocht er onverhoopt toch een kwaliteitsprobleem zijn, dan moet je dat direct bij ons melden. Dat kan door naar de winkel te komen of een e-mail (info@vielgut.nl) te sturen waarin je duidelijk aangeeft, bijv. met foto’s, wat het probleem is. We gaan er dan snel mee aan de slag.
Soms zijn er afspraken met onze merken dat we hierover vooraf contact moeten opnemen. We zijn dan afhankelijk van hun reactie. We doen ons best om je hierover geïnformeerd te houden.
Klachten worden altijd in alle redelijkheid in behandeling genomen. Eventuele vergoedingen worden per individuele klacht beoordeeld.
Helaas kunnen wij niet in staan voor gebreken die ontstaan door ondeskundig gebruik of gebrek aan zorgvuldigheid. Of die het gevolg zijn van veranderingen die door jezelf aan het artikel zijn aangebracht. En het spreekt voor zich dat we moeten kunnen vaststellen dat de wasvoorschriften nauwkeurig opgevolgd zijn.
Hoe dan ook, we doen altijd ons uiterste best om je een goed gevoel te geven. Natuurlijk wel binnen onze mogelijkheden en binnen de grenzen van de redelijkheid.

Winkelinfomatie
Volg ons!
  • ideal
  • Mastercard
  • PayPal
  • Visa

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.