tmp
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-

The Heritage Post

The Heritage Post Editie 31

Product No: The Heritage Post M
Maat
€ 11,-
Informatie

Nummer 31 is binnen, 196 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, mooi en interessant vinden! Nog steeds in twee talen. Het origineel, in Duits dus, of in het Engels. Bestel je via onze webshop, dan sturen we automatisch de Engelse editie op. Wil je liever de Duitse editie, stuur dan nadat je besteld hebt een mail naar ons.
Deze Heritage Post staat, zoals altijd, weer boordevol zaken die mannen boeien. Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s”, deze keer onder andere Christian, Svante en Rob. Een mooi artikel over Omega watches, het horloge gedragen door de eerste man op de maan. Verder fietsen, motoren en Saab’s. En natuurlijk muziek, interieur, eten, drinken en reizen. Teveel om te noemen, verdeeld over 196 pagina’s leesplezier inmiddels in deze THP nummer 31.
Editie 31 is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop (klik op de button 'in winkelwagen'). En voor de verzamelaars hebben we ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Over The Heritage Post

Het ‘Magazin für Herrencultur’, zoals uitgever Uwe van Afferden zijn Heritage Post noemt, is er met editie 31 weer in twee talen. Duits en Engels. 196 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, boeit! The …

Lees meer