tmp
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-

The Heritage Post

The Heritage Post Editie 30

Product No: The Heritage Post M
Maat
€ 11,-
Informatie

Nummer 30 is binnen, 196 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, mooi en interessant vinden! Nog steeds in twee talen. Het origineel, in Duits dus, of in het Engels. Bestel je via onze webshop, dan sturen we automatisch de Engelse editie op. Wil je liever de Duitse editie, stuur dan nadat je besteld hebt een mail naar ons.
Deze Heritage Post staat, zoals altijd, weer boordevol zaken die mannen boeien. Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s” zoals Mel. Een mooi artikel over Hawaii shirts. Ook twee- en vierwielers ontbreken niet, deze keer bijvoorbeeld met een reportage over Beach Buggys en de ‘Big Boxer’. En natuurlijk muziek, interieur, eten, drinken en reizen. Teveel om te noemen, verdeeld over 196 pagina’s leesplezier inmiddels in deze THP nummer 30.
Editie 30 is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop (klik op de button 'in winkelwagen'). En voor de verzamelaars hebben we ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Over The Heritage Post

Het ‘Magazin für Herrencultur’, zoals uitgever Uwe van Afferden zijn Heritage Post noemt, is er met editie 30 weer in twee talen. Duits en Engels. 196 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, boeit! The …

Lees meer