tmp
The-Heritage-Post-Editie-
The-Heritage-Post-Editie-

The Heritage Post

The Heritage Post Editie 37

Product No: The Heritage Post M
Maat
€ 12,50
Informatie

Nummer 37 is binnen, 164 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, mooi en interessant vinden! Helaas alleen nog maar in het Duits, het origineel (de Engelse editie is vervallen). Deze Heritage Post staat, zoals altijd, weer boordevol zaken die mannen boeien. Zoals altijd de style-statements by “The Rugged Guy’s”, deze keer onder andere Gerd, Christoph, Frank en Marc. Ook veel aandacht voor ’a man’s best friend’, onze trouwe makker de hond. En een mooi artikel over Andy Warhol, een iconische ‘rugged guy’. Verder natuurlijk muziek, interieur, eten, drinken en reizen. Teveel om te noemen, verdeeld over 164 pagina’s leesplezier in deze THP nummer 37.
Editie 37 is natuurlijk verkrijgbaar in onze shop en te bestellen in onze webshop (klik op de button 'in winkelwagen'). En voor de verzamelaars hebben we ook nog een paar oudere edities van The Heritage Post op de kop kunnen tikken. Mocht je die willen ontvangen, mail dan even.

Over The Heritage Post

Editie 37 van het ‘Magazin für Herrencultur’, zoals uitgever Uwe von Afferden zijn Heritage Post noemt, is binnen. 164 pagina’s met van alles wat mannen, en ook vrouwen, boeit! The Heritage Post publiceert nog …

Lees meer