tmp
Mountain-W-Light-Cascade
Mountain-W-Light-Cascade
Mountain-W-Light-Cascade
Mountain-W-Light-Cascade
Mountain-W-Light-Cascade

Danner

Mountain W Light Cascade

Product No: DAN31521
Maat
€ 375,-
Informatie

De Mountain Light Cascade is sinds meer dan 30 jaar een klassieker onder de ‘hiking’ boots. En, als je er aan toe bent, ook een prachtige boot voor onder je denim. De schoen wordt nog steeds met de hand gemaakt in Portland, Oregon. Met dezelfde passie als toen Danner begon, in 1932.
Full-grain leder, Vibram Kletterlift zolen en Dri-lex voering. Een klassieker van een kwaliteit en met comfort zoals die niet door veel merken gemaakt kan worden.
Het leer wordt zes keer getest voor de selectie wordt gemaakt voor de Danner boots. De schoen is gemaakt uit een stuk leer, waardoor het aantal stiksels en vochtdoordringing tot een minimum beperkt wordt. De Dri-lex voering zorgt er voor dat de schoenen extreem snel droog worden. De zool is van een hoogwaardige Vibram Kletterlift kwaliteit. Niet stuk te krijgen. Elk paar weegt ongeveer 42 oz.. De hoogte is 5” (ongeveer 12,7 cm).
Het is onze ervaring dat de Danner's iets kleiner uitvallen. We adviseren je dan ook om een halve (of hele) maat groter te bestellen dan de maat die je normaal hebt. Bijvoorbeeld, heb je normaal maat 38, bestel dan van de Danner maat 38,5.

Over Danner

Charles Danner openende de deuren van de Danner Shoe Mfg. Company in 1932 in het plaatsje Chippewa Falls, Wisconsin. Met 12 medewerkers begon hij met de productie van handgemaakte en betaalbare werkschoenen. Het eerste paar werd …

Lees meer