tmp
W-Mountain-Light-Cascade-
W-Mountain-Light-Cascade-
W-Mountain-Light-Cascade-
W-Mountain-Light-Cascade-
W-Mountain-Light-Cascade-
W-Mountain-Light-Cascade-

Danner

W Mountain Light Cascade Clovis

Product No: DAN31545
Maat
€ 395,-
Informatie

De Mountain Light Cascade Clovis is sinds meer dan 30 jaar een klassieker onder de ‘hiking’ boots. En, als je er aan toe bent, ook een prachtige boot voor onder je denim. De schoen wordt nog steeds met de hand gemaakt in Portland, Oregon. Met dezelfde passie als toen Danner begon, in 1932.
Full-grain leder, Vibram Kletterlift zolen en Gore-tex voering. Een klassieker van een kwaliteit en met comfort zoals die niet door veel merken gemaakt kan worden.
Het leer wordt zes keer getest voor de selectie wordt gemaakt voor de Danner boots. De schoen is gemaakt uit een stuk leer, waardoor het aantal stiksels tot een minimum beperkt wordt. Samen met de Gore-tex voering zorgt dit ervoor dat de schoen 100% waterdicht is en toch ademt. De zool is van een hoogwaardige Vibram Kletterlift kwaliteit. Niet stuk te krijgen. Elk paar weegt ongeveer 62 oz.. De hoogte is 5” (ongeveer 12,7 cm).

Over Danner

Charles Danner openende de deuren van de Danner Shoe Mfg. Company in 1932 in het plaatsje Chippewa Falls, Wisconsin. Met 12 medewerkers begon hij met de productie van handgemaakte en betaalbare werkschoenen. Het eerste paar werd …

Lees meer